Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lohjan Pallo - 2011-2012 syntyneet pojat ja tytöt

Lohjan Pallon vuosina 2011-2012 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue on perustettu toukokuussa 2017. Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä n. 20 vuonna 2011 syntynyttä ja n. 18 vuonna 2012 syntynyttä lasta. Myös 2013 syntyneet lapset ovat tervetulleita mukaan 2012 syntyneiden joukkueeseen kuten myös 2010 syntyneet tytöt 2011 joukkueeseemme.

Joukkueemme harjoittelee talvikaudella 2017-2018 kahdesti viikossa Muijalan kuplahallissa. Muijalan kuplahalli sijaitseen osoitteessa Tarrankaari 14, 08680 LOHJA (http://www.lohjankuplahallit.fi/). Harjoitusvuorot ovat:
 • Keskiviikkoisin klo 17-18
 • Sunnuntaisin klo 15-16

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen Nimenhuudossa. Katso joukkueen tapahtumakalenteri.

Harjoituksiin tarvitset kenkien lisäksi mukaan oman pallon (koko 3), sekä säärisuojat ja vesipullo.

Molempien ikäluokkien joukkueet jaetaan hieman enemmän pelanneisiin ja vähemmän pelanneisiin. On tärkeää, että jokainen lapsi pääsee pelaamaan tasollaan. Tämä auttaa sekä uusia pelaajia tulemaan joukkueeseen että tukee kaikkien pelaajien kehittymistä. Joukkueemme on sitoutunut Lohjan Pallon valmennuslinjaukseen.

Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita joukkueeseemme!

Joukkueeseen liittyminen

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin. Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen Nimenhuutoon (https://lopa2011-2012.nimenhuuto.com/public_join), jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista.

Jos mahdollista, yhteystietolomake olisi hyvä tuoda tulostettuna ja täytettynä ensimmäisiin treeneihin joihin aikoo osallistua ja antaa paperi joko joukkueenjohtajalle tai paikalla olevalle valmentajalle.

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Treenipelit Muijalan kuplahallissa 29.10.2017

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympärivuoden siten, että ne sisältävät kaiken oleellisen jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2017 on 20€/kk ja sen lisäksi joukkue kerää omaa 5€/kk maksua, jolla katetaan joukkueen osallistumiset turnauksiin vuoden 2017 aikana. Vuonna 2018 joukkuemaksu tullee nousemaan 30 euroon kuukaudessa sisältäen joukkueen oman osuuden. Nousu johtuu harjoitusmäärien kasvusta ja varautumisesta joukkueiden turnauskustannuksiin.

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (50€).

Joukkueen periaate on, että joukkuemaksut eivät saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen.

Joukkueen tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Olemme kiinnostuneita pelaamaan harjoituspelejä Lohjan lähialueiden joukkueiden kanssa. Joko kotipelinä Muijalan Kuplahallissa talvikaudella tai Ojaniitun tekonurmella kesällä tai vieraspelinä luonanne. Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan jos joukkueesi tarvitsee harjoitusvastustajaa!

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Mikko Koivisto
lopa11jojo@outlook.com
+358 44 777 9441

Päävalmentaja

Petri Hanski
petri.hanski@gmail.com
+358 40 724 3365

(Yhteydenotot puhelimitse mieluiten iltaisin 17-21)

Joukkueen Facebook-sivu
https://www.facebook.com/LopaPT20112012/


Joukkueen vanhempien FB-keskusteluryhmä

https://www.facebook.com/groups/LopaPT20112012/

Joukkueen Nimenhuuto-sivu

https://lopa2011-2012.nimenhuuto.com/
Valmennus

Apuvalmentaja, varustevastaava
Kristian Virmavaara

Apuvalmentaja
Mika Soininen

Apuvalmentaja
Mikko Ruokonen

Apuvalmentaja
Rickard Paulinow

Apuvalmentaja
Teyeb Ould Khalifa

Apuvalmentaja
Tommi Rautiainen

Apuvalmentaja
Joonas Vellonen

Sponsorit ja mahdollistajat

Joukkueemme tarjoaa hyvää yhteistyötä yrityksille, jotka tahtovat tukea lohjalaisten lasten harjoittelua ja pelaamista. Näkyvyyttä tarjoamme sekä käyttämissämme varusteissa että www-sivuillamme ja lisäksi sosiaalisessa mediassa (Facebook) yrityksen kanssa tehtävän sopimuksen mukaisesti.

Etsimme yrityksiä sekä varustesponsoreiksi että pelisponsoreiksi. Varustesponsorien avulla hankimme joukkueelle asuja ja varusteita ja näissä näkyvyys on usein pitkäaikaista vaikka itse sponsorointi on kertaluonteista.
Pelisponsoreiksi etsimme yrityksiä jotka ovat halukkaita tukemaan meitä pidempiaikaisesti maltillisella summalla kuukaudessa. Näissä sopimuksissa tarjottava näkyvyyden muoto on Facebookin ja www-sivujen lisäksi kaikenlaiset joukkuemateriaalit, joihin yrityksen tietoja voidaan tulostaa mukaan. Pelaamisen mahdollistavat sponsorisopimukset solmitaan vähintään vuodeksi kerrallaan ja laskutus tapahtuu sopimuksen mukaan 1-3 erässä.

Meillä on käytettävissä esimerkinomaisesti kolme eri sponsoritasoa:
 1. Pääsponsorit, 55€/kk, 660€/vuosi.
  • Mahdollistaa 2-4 pelaajalle vuoden / puolenvuoden pelimaksut tai koko joukkueelle 2 turnausta vuodessa.
   Tai 1 turnaus sekä lisämahdollisuuden pelaajille tai valmentajille kouluttautua taitokouluissa ja valmennuskurssilla.
 2. Turnauksien ja pelaamisen mahdollistajat, 35€/kk, 420€/vuosi.
  • Mahdollistaa esim. 1-2 pelaajalle vuoden/puolenvuoden pelimaksut sekä 1-2 joukkueelle yhden turnauksen.
   Tai kaikille joukkueille yhden turnauksen
 3. Turnauksien mahdollistajat, 20€/kk, 240€/vuosi.
  • Mahdollistaa esim. 2 joukkueelle osallistumisen yhteen turnaukseen.
Kun hankimme varusteita, pelisponsorin on mahdollista saada näkyvyyttä varusteissamme pelkillä painatus yms. kulujen hinnalla! Mainospaikkojen hinnat noudattavat samaa linjaa kuin pelisponsoroinnin tasot + painatuskulut.

Tukien avulla mahdollistamme joukkueen pelaamisen turnauksissa. Lisäksi mahdollistamme valmentajien ja pelaajien erilaiset joukkuemaksun ulkopuoliset kouluttautumiset sekä ennen kaikkea pienennämme merkittävästi taloudellista kynnystä pelaamiseen.

Myös yksityishenkilö voi toimia sponsorinamme tukijäsenyyden kautta. Tukijäsenmaksu on yleensä puolet pelaajien kuukausittaisesta joukkuemaksusta eli 12,50€/kk. Tuki voi olla yleistä tukea tai se voidaan ohjata jonkun nimetyn pelaajan joukkuemaksuihin.

Yrityksillä on myös mahdollisuus erillisellä sopimuksella näkyvyyteen isoissa meidän järjestämissä turnauksissa (mm. LohjaCup).

Lisätietoa

Kaikenlaisissa sponsorointiin ja mahdollistamiseen liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä joukkueenjohtaja Mikko Koivistoon (+358 44 777 9441)

Pääsponsorit

Mahdollistajat

Mahdollistajat