LoPa B-juniorit

Joukkueen tiedot

LoPa PB (2002-03)

Ikäluokka pelaa kaudella 2019 sarjassa P17. Joukkue pelaa useammalla joukkueella sarjapelejä Uudenmaan piirissä. Pelillisinä tavoitteina on pelata ikäluokan ykkösessä ja samalla tarjota mahdollisuus pelata ja kehittyä muillakin tasoilla.

Joukkueessa on n. 45  jo useamman vuoden harrastaneita ja tänä vuonna aloittanutta pelaajaa. Joukkueen tavoitteena on harjoittaa ja kasvattaa taitavia pelaajia ja toisia kunnioittavia ja reiluja kavereita niin pelikentillä kuin muuallakin. 
 

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja: Niko Mellanen, jojolopa03@gmail.com. Joukkueen yleiset asiat, pelaajaliikenne, talous.

Peliryhmäjojot: peliryhmän pelitoiminta, sarjapelit, harjoitusottelut ja -turnaukset

LoPa: Sari Pajunen, sari.pajunen@lohjanpallo.fi

LoPa/2: Sari Keltamäki, sari.keltamaki@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Mikko Kauranen, mikko.kauranen@gmail.com, 

Valmentajat: 
LoPa/2: Mikko Abrahamsson,mikko.abrahamsson@gmail.com, 
Tarmo Kokkoniemi 

Rahastonhoitaja: Terhi Joenniemi,terhi.joenniemi@lohjanpallo.fi 

Varustevastaava: Kati Aulu, kati.aulu@gmail.com

Huoltajat: Kirsi Kortelaita, Kati Aulu, Sami Heikkinen, Riitta Laine

Joukkueen tukijat

Kutsumme ja haastamme teidät tukemaan ja seuraamaan lohjalaista juniorityötä. Lähtiessänne joukkueen sponsoriksi saatte logonne sovitulla tavalla painettuna sovittuun varusteeseen, esim. peliasut, koti- ja vieraspaidat, edustusverkkarit, varustekassit, pipot. Lisäksi yrityksen logo on joukkueen kotisivuilla näkyvissä. Lisäksi saatte yrityksellenne kehystetyn joukkuekuvan ja vuoden lopussa joukkueen kauden toimintakertomuksen.

Sponsoroinnista laaditaan selkeä sopimus, jossa sovitaan summa, mahdollinen logon käyttö, paikka ja painokustannukset, sponsoroinnin aikataulu ja muu mahdollinen yhteistyö. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan, jos joukkueen tukeminen kiinnostaa.