Lohjan Pallo P2011

Etsimme uusia pelaajia - Tervetuloa mukaan!

P2011 Haaste- ja harrastetason turnaus "Kylmäcup" 
12.1.2019 Muijalan kuplahallissa!

Lohjan Pallon  vuonna 2011 syntyneiden joukkue

Joukkue on perustettu toukokuussa 2017. Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä yhteensä n. 35 lasta. Olemme jakaneet lapset kolmeen suurinpiirtein yhtä isoon peliryhmään (valkoiset, siniset ja mustat) sillä tavalla, että jokainen saa omalle taito- ja tahtotasolleen sopivaa harjoitusta.
 

Olemme aktiivinen joukkue ja harjoittelemme hyvin kaksi kertaa viikossa ja osallistumme aktiivisesti turnauksiin ja harjoitusotteluihin. Lisäksi meillä on toisinaan oheisharjoitteita (juoksukoulu, taekwondo) joihin halukkaat voivat osallistua.
 

Talvikaudella 2018-2019 vuorot ovat:

  • Tiistaisin klo 18.00 - 19.00 (Muijalan kuplahalli, Tarrankaari 14)
  • Sunnuntaisin klo 13.00 - 14.00 (Muijalan kuplahalli, Tarrankaari 14)
  • Lisäksi on mahdollisuus osallistua taitokouluun keskiviikkoisin klo 17.00 - 18.00 

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan aina joukkueen Nimenhuudossa. (Katso joukkueen tapahtumakalenteri sivun alareunasta.)

Joukkueen tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Harjoittelemme laadukkaasti osaavan vastuuvalmennuksen ja useiden apuvalmentajien avulla. Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan. Tämän vuoden teemana meillä on "minä ja pallo". Lue lisää joukkueen dokumenteista.

Olemme kiinnostuneita pelaamaan harjoituspelejä eri joukkueiden kanssa. Tietysti Lohjan lähialueilta, mutta toisinaan myös kauempaa Lohjalta olevien joukkueiden kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaan jos joukkueesi tarvitsee harjoitusvastustajaa!

Uudet pelaajat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan (tai vastuuvalmentajaan) ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin. Yhteydenotto (soitto, sähköposti, tekstari tai wa-viesti) on tärkeä, jotta valmennus osaa varautua uuteen pelaajaan.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen Nimenhuutoon, jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista.

https://lopap11.nimenhuuto.com/public_join

Yhteystietolomake olisi hyvä tuoda tulostettuna ja täytettynä ensimmäisiin treeneihin joihin aikoo osallistua ja antaa paperi joko joukkueenjohtajalle tai paikalla olevalle valmentajalle.

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Toimintaa v. 2018 tukemassa

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympärivuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2018 on 35€/kk ja tällä kuukausimaksulla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistuminen turnauksiin keskimäärin kerran kuukaudessa vuoden 2018 aikana. Käytännössä osallistumme tapahtumiin useammin, koska pelaaminen on sitä mitä lapset haluvat tehdä (katso joukkueemme kalenteri sivun alareunasta).

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (50€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (5€ + 4€/vuosi).

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Mikko Koivisto
mikko.koivisto@lohjanpallo.fi
+358 44 777 9441

Päävalmentaja

Petri Hanski
petri.hanski@lohjanpallo.fi
+358 40 724 3365

Rahastonhoitaja

Tanja Sormunen
tanja.sormunen@lohjanpallo.fi

Joukkueen dokumentit

Tervetuloa_joukkueeseen_pt2011-2012_ver… 168 kt LoPa_PT2011-2012_Pelisäännöt.pdf 71,6 kt Yhteystietolomake.pdf 130 kt Lopa_2018.pdf 449 kt

Joukkueemme sosiaalisessa mediassa


Selaimesi on vanhentunut!

Lataa ajantasainen selain nähdäksesi tämän sivun oikein. Päivitä selaimeni nyt

×