Urheilu Mehiläisen ja Lohjan Pallon yhteistyö!

Lohjan Pallo ja Urheilu Mehiläinen ovat sopineet yhteistyösopimuksen. Mehiläinen Urheilunetin tarkoituksena on tukea sopimuksen tehnyttä urheiluseuraa Mehiläiseen keskitetyistä ostoista/palveluista.
 

Jokaisen LoPan jäsenen tai perheenjäsenen käynti Mehiläisessä kerryttää bonusta seuralle. Bonusta kertyy kaikista yksityisvastaanoton käynneistä (ei työterveyskäynnit). 
LoPa kohdentaa kertyneet bonukset lasten ja nuorten jalkapallon kehitystyöhön.

Rekisteröidy Mehiläisen Oma Urheiluun, jonka jälkeen yksityiskäyntisi missä tahansa Mehiläisessä kerryttää seuralle lisää bonusta. Rekisteröinti vie aikaasi vain pienen hetken.

OMAURHEILUN AKTIVOINTI

 1. Avaa OmaMehiläinen –sovellus, tai lataa se ensin sovelluskaupastasi
 2. Klikkaa sovelluksen alareunasta ”LISÄÄ”
 3. Klikkaa ”OMAURHEILU”
 4. Etsi urheiluseuralistauksesta Lohjan Pallo
 5. Rekisteröidy salasanalla ”MEHURHEILU”

Jos et vielä ole ladannut OmaMehiläinen-sovellusta puhelimeesi, lataa se sovelluskaupastasi ja rekisteröidy OmaMehiläisen käyttäjäksi seuraamalla sovelluksen ohjeita. Lisätietoja OmaMehiläinen palvelusta: https://www.mehilainen.fi/omamehilainen.

OmaMehiläisen käyttöönotto vaatii verkkopankkitunnukset. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit aktivoida OmaUrheilun huoltajasi OmaMehiläisessä. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta ”aktivoi OmaUrheilu huoltajan OmaMehiläisessä”.

 

PERHEENJÄSENTEN LIITTÄMINEN OMAURHEILUUN

Jos haluamasi perheenjäsenet näkyvät jo OmaMehiläinen-sovelluksessasi

 1. Paina OmaUrheilun perusnäkymässä rattaan kuvaketta ”ASETUKSET” . Löydät rattaan sovelluksen oikeasta yläkulmasta.
 2. Valitse kohta ”REKISTERÖI PERHEENJÄSEN SEURAAN”
 3. Valitse rekisteröitävät perheenjäsenet ja paina ”REKISTERÖI”.

Samasta valikosta voit myös poistaa itsesi tai perheenjäsentesi rekisteröitymisen.

Jos haluamasi perheenjäsenet eivät näy OmaMehiläinen-sovelluksessa täytyy heidät lisätä OmaMehiläisen perheprofiiliin ennen OmaUrheilun aktivointia.

 

AKTIVOI OMAURHEILU HUOLTAJAN OMAMEHILÄISESSÄ

 • Aktivoi ensin huoltaja OmaUrheiluun
  • Katso kohta ”Aktivoi OmaUrheilu”
 • Jos rekisteröitävät perheenjäsenet näkyvät jo huoltajan OmaMehiläisessä
  • siirry kohtaan ”Lisää perheenjäsenet”
 • Jos rekisteröitävät perheenjäsenet eivät näy huoltajan OmaMehiläisessä
  • Siirry kohtaan ”Perheliitoksen tekeminen” ja palaan tämän jälkeen kohtaan ”Lisää perheenjäsenet”

 

PERHELIITOKSEN TEKEMINEN OMAMEHILÄISEEN

Alle 12-vuotiaan lapsen perheliitos

 1. Avaa OmaMehiläinen-sovellus
 2. Klikkaa sovelluksen alareunasta ”LISÄÄ”
 3. Valitse ”PERHEENJÄSENET”
 4. Lisää perheenjäsen kirjoittamalla lapsen henkilötunnus ja paina ”LISÄÄ PERHEENJÄSEN”

 

12–17-vuotiaan lapsen perheliitos

12–17-vuotiaiden huollettavien kohdalla perheprofiililiitokseen tarvitaan aina lapsen oma suostumus. Suostumuksen voi lähettää sähköisesti tai antaa Mehiläisen toimipisteissä.

 1. Täytä perheprofiililiitoksen suostumuslomake (löytyy tältä sivulta, hieman alempaa)
 2. Toimita allekirjoitettu lomake lähimpään Mehiläisen toimipisteeseen tai skannaa ja lähetä se turvapostia käyttäen sähköpostitse osoitteeseen omamehilainen@mehilainen.fi.
 3. Perheprofiililiitos on valmis suostumuksen toimitusta seuraavana arkipäivänä

 

Lisätietoja perheliitoksesta: https://www.mehilainen.fi/omamehilainen/perheliitos

 

Urheilu Mehiläinen palvelee urheilua harrastavia, tavoitteellisia aktiiviliikkujia, urheilijoita ja urheiluseuroja mm. urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa kattavasti koko Suomessa

Ohjeet ja suostumuslomake tästä!

(12-17-vuotiaiden rekisteröintiä varten)

Lue lisää!

 

TERVEYSPALVELUT MEHILÄISESTÄ

Lohjan Pallo ja Mehiläinen ovat kumppaneita. Yhteistyön myötä kaikille seurassa harrastaville on mahdollisuus käyttää Urheilu Mehiläisen omaa terveydenhuollon hoitotiimiä ja Mehiläisen kattavaa palveluvalikoimaa.

 • Urheilu Mehiläisen hoitotiimissä on seuralle nimettyjä lääkäreitä ja fysioterapeutteja, jotka ymmärtävät erityisesti jalkapalloon liittyviä vammoja ja vaivoja. He tukevat kaikenikäisten harrastajien kokonaisvaltaista terveyttä, hoitavat urheiluvammoja ja sairastumisia sekä varmistavat turvallisen kentille paluun.
 • Mehiläisen kattava palveluvalikoima mahdollistaa kaikkien terveydenhuollon palveluiden saamisen saman katon alta. FysiosMehiläisen palveluiden ensikäynnistä Lopan jäsenille -10% OmaUrheilu rekisteröintiä näyttämällä.

 

KIIREELLINEN HOITO - ÄKILLISEN VAMMAN SATTUESSA!

Mehiläisen tapaturmapäivystys palvelee sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta.

Tapiola Länsituuli 10, 02100 Espoo. Avoinna ma-to 8-20, pe 8-18 ja la-su 11-19. 

Töölö Pohjoinen Hesperiankatu 17 C, 3.krs. Avoinna ma-pe 8-21, la-su 9-21. Palvelu on vuoden jokaisena päivänä.

Mehiläisen tapaturmapäivystyksessä hoidamme kaikki tapaturmat, kuten venähdykset, murtumat, haavat, palovammat ja silmävammat. Tarvittaessa tapaturmapäivystyksestä ohjataan lisätutkimuksiin. Mehiläisestä saat tarvittaessa myös nopeaa ja yksilöllistä kipsauspalvelua ja laajat kuvantamisen mahdollisuudet ml. röntgen, magneettikuvaus (MRI), tietokonetomografia ja kartiokeilatietokonetomografia. 

Avomurtumissa tai tapaturmissa, joissa on runsasta verenvuotoa soita aina 112.

 

KIIREETÖN HOITO - AJANVARAUS JA YHTEYSTIEDOT

Lohjan Mehiläinen sijaitsee osoitteessa Laurinkatu 34. Avoinna ma-to 7.30-19.00, pe 7.30-16.00, la 9.00-13.00 ja su 14.00-17.00.

Lohjan FysiosMehiläisen fysioterapiapalvelut taas osoitteessa Ratakatu 24.

Lohjan Pallolle nimetyn hoitotiimin löydät OmaMehiläinen-applikaatioista OmaUrheilu-osiosta. Sieltä pääset myös suoraan varaamaan aikaa hoitotiimille. Tarvittaessa kysy neuvoa asiantuntijan valinnassa seuralle nimetyltä koordinaattorilta Jesse Nymanilta (applikaatiossa).

Ajanvarauksen voi tehdä ympäri vuorokauden numerosta 010 414 00 (0,084 €/min) tai osoitteesta ajanvaraus.mehilainen.fi. Asiakaspalvelukeskus palvelee joka päivä vuorokauden ympäri.

Myös Digiklinikka palvelee urheilijoita ja perheenjäseniä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä ja ilman ajanvarausta. 

 

VAKUUTUKSET JA MAKSUKÄYTÄNNÖT

Jokaisella seurassa harrastavalla tulisi olla vähintään tapaturmavakuutus. Loukkaantumisen tullen ja hoitoon hakeutuessa on tärkeää tietää, missä vakuutusyhtiössä vakuutuksesi on. Jos olet ostanut vakuutuksen Palloliiton kautta lisenssin oston yhteydessä, vakuutusyhtiösi on AON ja vahinkoilmoitus täytetään osoitteessa https://www.pvvahingonkasittely.fi/. Kaikki vakuutusyhtiöt tarjoavat kattavasti sekä tapaturmavakuutuksia että sairaskuluvakuutuksia urheilijoille. Aina on mahdollista maksaa käynti ensin itse ja hakea jälkikäteen korvauksia omasta vakuutusyhtiöstä.

 

OMAMEHILÄINEN JA OMAURHEILU – TUKEA JA ETUJA SINULLE JA Lohjan pallolle

Asiointisi Mehiläisessä kerryttää Lohjan Pallolle maksettavaa tukipottia, mikäli olet etukäteen rekisteröitynyt seuran jäseneksi Oma Urheilussa. Muistathan rekisteröidä myös perheenjäsenesi!

Toimi näin:

 1. Avaa OmaMehiläinen-sovellus tai lataa se sovelluskaupasta
 2. Avaa kohta "OmaUrheilu"
 3. Etsi seuralistauksesta ”Lohjan Pallo”
 4. Käytä rekisteröitymisessä salasanaa "MEHURHEILU"

Valmista tuli!

 

OmaMehiläinen on Mehiläisen turvallinen ja maksuton palvelu, joka helpottaa sinun ja perheesi terveysasioiden hoitamista ja niin omat kuin sovellukseen liitettyjen perheenjäsentesi terveystiedot ovat jatkuvasti käden ulottuvillasi! OmaMehiläisen kautta käytössäsi on mm. Digiklinikan etävastaanotto, josta saat apua sinun ja perheesi kaikkiin terveyshuoliin ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

OmaUrheilu on Urheilu Mehiläisen seurakumppaneille ja seuran jäsenille tarkoitettu palvelu, joka helpottaa sinun ja urheiluseurasi asiointia terveyteen liittyvissä kysymyksissä ja tapaturmatilanteissa. Lataa OmaMehiläinen-sovellus älypuhelimeesi tai kirjaudu verkkopalveluun, niin pääset rekisteröitymään OmaUrheiluun. Rekisteröitymällä OmaUrheilu -palveluun ja asioimalla Mehiläisessä kerrytät seuralle maksettavaa tukipottia. Jo pelkästään rekisteröitymällä pääset lisäämään seurallesi maksettavan tuen määrää. Myös perheenjäsenet ja sukulaiset ovat tervetulleita sinun seurasi kannattajaksi. 

Saat molemmat palvelut käyttöösi lataamalla OmaMehiläinen-applikaation puhelimeesi omasta sovelluskaupastasi. Palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla verkkopankkitunnuksilla. Vanhempi voi rekisteröidä omaan käyttäjäprofiiliinsa sekä OmaMehiläisessä että OmaUrheilussa lapsen, jolla ei ole omia verkkopankkitunnuksia. Näin myös nuoremmat urheilijat saavat OmaMehiläisen Digiklinikan ja edut käyttöönsä ja voivat kerryttää seuran tukipottia.