Lohjan Pallo P2013

Uudet pelaajat lämpimästi tervetuloa!

Avoimet harjoitukset 14.1.2024 - tule kokeilemaan

Peliryhmien seuraavat sarjapelit

LoPa/valkoinen

LoPa/sininen

LoPa/musta

Lohjan Pallon  P2013 joukkue

Harjoitukset talvikaudella 23-24:

  • Maanantiaisin 18-19 Taimiston tekonurmi
  • Keskiviikkoisin 17-18 Muijalan kuplahalli
  • Perjantaisin 17-18 Taimiston tekonurmi
    Ajat ilmoitettu kenttävuoron mukaan. Lämmittely kentän laidalla alkaa 15min ennen vuoron alkua. Loppuveryttelyt 10min vuoron jälkeen.

    Pelaamme Palloliiton eteläisi sarjoja kahdella peliryhmällä ja osallistumme turnauksiin

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen myClubissa. (Katso joukkueen tapahtumakalenteri sivun alareunasta)

 

Uudet pelaajat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan ja tutustumalla sekä uuden pelaajan tervetuloa-dokumenttiin että pelaajan yhteystieto-dokumenttiin.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen myClubiin, jotta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista. myClubiin pääset liittymään allaolevan linkin kautta. Täytä lapsen ja ainakin yhden huoltajan tiedot.

Liity joukkueeseen tästä

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Joukkueen toiminnasta

Harjoittelemme laadukkaasti osaavan valmennuksen ansiosta. Valmentajamme ovat koulutettuja jalkapallovalmennuksen lisäksi muun muassa tunnistamaan kiusaamista ja konfliktitilanteita ja ratkaisemaan niitä. Kannustamme myös lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan.

Pyrimme järjestämään lapsille ottelun tai turnauksen muita joukkueita vastaan vähintään kerran kuukaudessa. Ylipäätään pyrimme pelaamaan paljon, sillä pelit ovat lapsille ja miksei vanhemmillekin lapsen harrastukset tähtihetkiä.

Järjestämme myös itse ottelutapahtumia ja jaamme vastuuta niiden järjestelyissä.

Tervetuloa mukaan lohjan pahaaseen futikseen ja LoPa perheeseen!

Seuraa pelejämme

Pelejämme voi seurata Solidsportissa kohtuulliseen 3€ kuukausihintaan. pyrimme stiimaamaan kaikki pelit, joten myös vierasjoukkueiden kotijoukot valmetajat pääsevät hyötymään striimeistämmme ja tallenteista, jotka ovat jälkikäteenkin katsottavissa. Katso: https://solidsport.com/lopa-p2013

 

Vastuuhenkilöt

JOUKKUEENJOHTAJA

Mikko Oksanen
P2013@lohjanpallo.fi
puh. 040 862 5084
 

VALMENTAJAT

Vastuuvalmentaja

Timi Lemberg
puh. 0400 549 717

Valmentajat:
Veeti Väisänen (musta/sininen peliryhmä)

Puh. 045 845 4284

Sergei Gusev (musta/sininen peliryhmä)

Veeti Lemberg (valkoinen peliryhmä)

Valmennuksen sähköposti:

p2013.valmentaja@lohjanpallo.fi

Apuvalmentajat:
Jari Suvanto
Emmi Jokinen
Sari Valjakka
 

RAHASTONHOITAJA

Terhi Kiviranta
p2013.rahis@lohjanpallo.fi
puh. 040 744 8952

Joukkueen matkassa mukana, Kiitos!

KIITOS!

Pelaamisen kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu vuonna 2024 on 60€/kk, joka sisältää kaikki harjoitus- ja pelitapahtumat, siis kaiken muun paitsi varusteet, jotka saa tilattua joukkueen kautta tai varustekaupasta.  

Kuukausimaksun lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) sekä lisenssi- ja vakuutuskustannukset (25€ + 4€/vuosi).

Joukkueen periaate on, että raha ei saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen.

Jos lapsen kuukausimaksun kanssa tekee tiukkaa, LoPalla on avustusrahasto, jonka tarkoituksena on auttaa näissä tilanteissa. Laita vapaamuotoinen hakemus tukirahasto@lohjanpallo.fi

Lisäksi mm. HOPE ry tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja myöntää Lohjan liikuntakeskuksen stipendejä vähävaraisille perheille.
 

Joukkueen dokumentit

PELISÄÄNNÖT_VANHEMPIEN_KANSSA.pdf 61,1 kt myclub_julkisuusasetukset.pdf 500 kt

Vahingon sattuessa

Palloliiton vakuutuksen ohjeet tästä linkistä.

Omalla vakuutuksella pelaavat saavat ohjeet omasta vakuutusyhtiöstä.

Varustekauppa

Joukkueella on käytössä myös varustekauppa. Teemme yhteistyötä Intersport Lohjan kanssa.

Pelaajan vähimmäispaketti sisältää:
Valkoinen kotipelipaita
Musta vieraspelipaita
Siniset pelishortsit
Siniset jalkapallosukat

Halutessanne ja joukkueen yhtenevän ilmeen takia myös mustat veryttelyhousut ja half-zip paita on hyvä olla ja näillä on hyvä myös harjoitella ja edustaa pelimatkoilla.

Varustekaupasta tilaamalla vaatteet tulevat automaattisesti painettuna sponsoreiden tunnuksilla ja omalla pelinumerolla ja nimellä.

Varustekauppaan tästä linkistä

Joukkueen pelaajat ja pelinumerot

Tapahtumakalenteri