Tulisitko mukaan pelaamaan?

Lohjan Pallo P2015

Alueen laadukkainta futista omassa ikäluokassaan.

LoPan P2015-joukkue

Joukkueen tavoitteet

Harjoittelun tavoitteena on innostaa lapsia leikkimään pallon kanssa. Treeneissä keskitytään pallonhallintaan ja pelataan paljon pienpelejä. Joukkue harjoittelee pääsääntöisesti pienryhmissä osaamistason mukaan.

Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan. Tämän vuoden teemana meillä on "minä ja pallo".

Pyrimme järjestämään lapsille ottelun tai turnauksen muita joukkueita vastaan noin kerran kuukaudessa.

Uudet pelaajat tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen myClubiin, josta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista. Sovellukseen on erittäin tärkeää merkata tuleeko harkkoihin vai ei. Tämän tiedon mukaan valmentajat valmistelevat harkat. 

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus. 

Yhteistiedot

Joukkueenjohtajat
Jonna Airas
Heidi Penttinen

p2015jojo@lohjanpallo.fi

Rahastonhoitaja
Marja Sinisalo
p2015.rahis@lohjanpallo.fi

Valmentajat

Sami Virtanen
Henrik Kiviö
Ville-Kustaa Lauri
Rickard Paulinow
Olavi Turpeinen
Elmo Inkilä
Janne Suominen
Mikko Eskelinen

Tapahtumakalenteri

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen MyClubissa ja vanhempien WhatsApp- ryhmässä. Olethan yhteydessä joukkueenjohtajaan liittyäksesi Myclubiin ja Whatsappiin. 

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu on 55€/kk ja tällä kuukausimaksulla katetaan osallistuminen turnauksiin ja harkkapelitapahtumiin.

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (10€/vuosi). 

Joukkueen periaate on, että raha ei saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan! 

Varustekauppa

Joukkueella on käytössä myös varustekauppa. Teemme yhteistyötä Intersport Lohjan kanssa.

Pelaajan vähimmäispaketti sisältää:
Valkoinen kotipelipaita
Sininen vieraspelipaita
Siniset pelishortsit
Siniset jalkapallosukat

Halutessanne ja joukkueen yhtenevän ilmeen takia myös mustat veryttelyhousut ja half-zip paita on hyvä olla ja näillä on hyvä myös harjoitella ja edustaa pelimatkoilla.

Varustekaupasta tilaamalla vaatteet tulevat automaattisesti painettuna sponsoreiden tunnuksilla ja omalla pelinumerolla ja nimellä.

Varustekauppaan tästä linkistä

Toimintaamme tukemassa - Kiitos!

Seuraa meitä

Instagram - lopaP2015