2019 & 2020-syntyneille

Futiskerho

Tulisitko mukaan?

LoPan Futiskerho pojille ja tytöille!

Toiminta jatkaa futiskoulun periaatteilla, ja pääosassa ovat liikunnan ilo ja omatoimiseen liikkumiseen innostaminen leikkien, pelailun ja muun lapsilähtöisen toiminnan kautta.

Futiskerho on hyvä paikka joko aloittaa harrastus tai jatkaa harrastamista futiskoulun jälkeen liikunnasta nauttien, pikkuhiljaa myös enemmän lajiin tutustuen. 

Leikkiminen on isossa roolissa futiskerhon toiminnassa. Lapsi näkee ja kokee maailmaa leikin kautta ja leikki on lapselle oikeus, luovuttamaton tarve ja johtava toiminto. Tiedämme, että tämä tukee lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti ja leikin kautta opitaan myös paremmin. Iloisemmalla toiminnalla teemme myös parempia pelaajia. 

Futiskerhossa on omat ryhmänsä 2020 syntyneille ja 2019 syntyneille. 

Mikäli haluaisitte liittyä ryhmään, mutta lapsi on nuorempi tai vanhempi kuin kohderyhmät --> olkaa yhteydessä juniorivastaavan jonka kanssa tilanne katsotaan tapauskohtaisesti.

Toiminnasta vastaa seuran juniorivastaava ja ohjaajina toimii futiskoulustakin tuttuja ohjaajia (juniorivastaava on myös välillä ohjaamassa).

Mitä missä milloin?

Kerho alkaa ke 31.7. - voit tulla mukaan myöhemminkin!

Futiskerho pidetään 31.7-18.9 välisenä aikana. Kerho pitää sisällään 8 harjoituskertaa 

Harjoitukset pidetään Taimiston tekonurmella keskiviikkoisin:

  • 2020 syntyneet klo 17-18
  • 2019 syntyneet klo 18-19

Hinta:

  • 39€
  • Kaksi ensimmäistä kertaa (31.7 ja 7.8) ovat ilmaisia kokeilukertoja
  • Osallistuminen ilmaisten kokeilukertojen jälkeen on sitova (*

Ilmoittaudu mukaan toimintaan alempaa löytyvän "ilmoittaudu mukaan tästä" kohdan kautta. Seura ei ota osallistujille vakuutusta.

Yhteystiedot (klikkaa tästä):

  • Myclub ja laskutus - Antti lehikoinen, Seuratyöntekijä
  • Toiminta - Niko Kivinummi, Juniorivastaava

Tervetuloa mukaan ja toivottavasti näemme liikunnan, leikkien ja hauskanpidon parissa! :)

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

*) Maksua ei hyvitetä tämän jälkeen lopettamisen yhteydessä lähtökohtaisesti kuin erikoistapauksissa kuten terveydelliset syyt.

Ilmoittaudu mukaan tästä:

Leikin merkityksestä voit lukea enemmän seuran juniorivastaavan ja Anita Karjalaisen tekemästä Lupa leikkiä! -opinnäytetyöstä (YAMK).