Lohjan Pallo P2014

Tule meille pelaamaan!

Lohjan Pallon 2014 syntyneiden poikien ja tyttöjen joukkue

Kesän 2023 harjoitusvuorot viikot 21-39: 

  • Maanantaisin Asemanpellonkentällä klo 16:45 - 18:15.
  • Keskiviikkoisin Asemanpellonkentällä klo 17:45 - 19:15.
  • Lauantaisin Taimiston uudella TN:lla klo 11 - 12:30

Mahdollisista poikkeuksista harjoituksissa ilmoitetaan joukkueen MyClubissa ja What´s App- ryhmässä. MyClubiin pääset ilmoittautumaan sivun alhaalla olevasta linkistä. 

 

Joukkueen tavoitteet

Lohjan Pallon P2014 on metodiperusteisen valmennuksen joukkue, jonka vaiheteoreettinen malli takaa juniorille oikean ikäkausikohtaisen harjoittelun. Metodin perustana on Ekkono, joka on Suomen Palloliiton ja Sami Hyypiä akatemian virallinen koulutuslinja. Lisäksi käytämme mm. taidon valmennuksessa Tanoken menetelmiä. Kaiken taustalla on hyvähenkinen ja innokas vanhempien yhteisö. Joukkue osallistuu aktiivisesti sarjoihin ja turnauksiin sekä järjestää niitä itse. Laadukasta toimintaa on tarjolla sekä tavoitteellisille kilpapelaajille että harrastefutaajille.

Kannustamme lasten vanhempia osallistumaan toimintaamme omien kykyjensä mukaan.

 

Uudet pelaajat lämpimästi tervetulleita!

Joukkueeseen liittyminen tapahtuu ottamalla yhteyttä joukkueenjohtajaan.

Yhteydenoton jälkeen liitytään joukkueen myClubiin, josta saadaan ajantasainen tieto harjoitus- ja peliajoista. Sovellukseen on erittäin tärkeää merkata tuleeko harkkoihin vai ei. Tämän tiedon mukaan valmentajat valmistelevat harkat. MyClubiin pääset liittymään alla olevan linkin kautta. Täytä lapsen ja ainakin yhden huoltajan tiedot.

MyClubin alareunassa on kirjekuoren merkki. Sen kautta pääset mm tiedotteisiin. Tiedotteita skrollaamalla löydät joukkueen What´s App- ryhmän. Klikkaa linkkiä ja näin pääset liittymään ryhmään. Ryhmässä tieto kulkee eli liittyminen ryhmään on pakollista.

Liity joukkueeseen tästä

Joukkueella on käytössä kuukauden tutustumisjakso jonka aikana lapsi voi kokeilla, että onko jalkapallo hänen tuleva harrastus.

Yhteystiedot

 

Joukkueenjohtaja
Laura Palander
p2014@lohjanpallo.fi
040 571 5115

Avustava joukkueenjohtaja
Lotta Sjöblom
Lotta.Sjoblom@lohjanpallo.fi
040 709 3352

Rahastonhoitaja
Pipsa Immonen
p2014.rahis@lohjanpallo.fi

Päävalmentaja

Kari Hakala 050 498 9159

Apuvalmentajat

  • Mikko Nordström 041 467 7222
  • Janne Savolainen
  • Esa Immonen

Huoltovastaava

Emma Toivanen

Joukkuettamme tukeneita yrityksiä:

Kustannukset

Joukkueella on käytössä Lohjan Pallon uusi joukkuemaksumalli, jossa kustannukset on tasattu ympäri vuoden siten, että ne sisältävät joukkueen kannalta kaiken oleellisen (harjoitusvuorot, valmennuksen, piirin turnaukset jne) jalkapallon harrastamiseen ja samalla mahdollistavat joukkueen jatkuvuuden.

Joukkuemaksu on 60€/kk ja tällä kuukausimaksulla sponsoroinnin lisäksi katetaan osallistuminen turnauksiin keskimäärin kerran kuukaudessa. 

Näiden kustannusten lisäksi tulee Lohjan Pallon vuotuinen jäsenmaksu (70€) sekä vakuutus ja lisenssikustannukset (5€ + 4€/vuosi). Sarjapeleihin osallistuvilla pelipassi on 25€/vuosi. Jokaisella lapsella pitää olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus, mikä kattaa mahdolliset loukkaantumiset jalkapallossa.

Joukkueen periaate on, että raha ei saa olla este pelaamiselle. Etsimme yhdessä keinot, jotka mahdollistavat kaikkien pelaamisen. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan! 

Varustekauppa

Joukkeella on käytössä myös varustekauppa. Voit ostaa sieltä tarvittavat pelivarusteet. Kysy tarvittaessa lisää joukkueenjohtajalta!

https://varusteet.lohjanpallo.fi/p2014-2015-vaatteet